music

44. Demi Lovato: Confident -albumértékelés

szombat, december 26, 2015


Először is nagyon boldog karácsonyt szeretnék kívánni mindenkinek, másodszor pedig, bocsánatot szeretnék kérni az inaktivitásom miatt. A blog facebook oldalán már kifejtettem ennek az okait, most ezzel nem untatnék senkit. Lényeg, hogy az ünnepek miatt most nyugodtabb az életem, és így talán egy kicsit vissza tudok térni a blog világába. 
Ezt a bejegyzést például az album megjelenése óta írom, és most végre sikerült a végére érnem. (Hatalmas teljesítmény, tapsot kérnék!)

Demi Lovato hatalmas kedvencem, a Rocktábor óta figyelemmel kísérem a karrierjét, bár akkor még nem fedeztem fel, hogy valójában mekkora tehetség. Az áttörést nálam a Skyscraper című dal hozta meg, azóta töretlen a rajongásom. Immár az 5. stúdióalbuma jelent meg és azt gondolom megér egy bejegyzést a lemez.

Az album október 16.-án látott napvilágot, rajta többek között a Cool for the summer-el, vagy a címadó Confident-el. Azóta már Demi Youtube csatornájára is felkerültek a dalok, az egész albumot pedig ide kattintva meghallgathatod a Spotify-on.

1. Confident
"So you say I'm complicated 
That I must be outta my mind 
But you've had me underrated"
Szerintem a címadó dal közel sem a legjobb, mind a szöveget, mind a zenei részét nézve. Átlagos, kicsit erőltetett, bár fülbemászó, a szövege pedig sokat jelent Deminek, elmondása szerint.

m