3. Weekly news

vasárnap, július 12, 2015

Sziasztok! A mai bejegyzéssel egy új rovat indul útjára, amiben az adott hét eseményeiről fogok röviden írni, mint például egy dal megjelenése, esetleg egy új előzetes, filmes megjelenések, néha-néha egy-egy érdekesebb hír a sztárok magánéletéről. Remélem hasznos lesz az új rovat és elnyeri a tetszéseteket. 

 Megjelent Demi Lovato új dala a Cool for the summer

 Demi nemrégiben kiposztolt egy képet az instagramjára, amelyből kiderült, hogy aláírt egy lemezszerződést, vagyis hamarosan új album várható tőle. Körülbelül egy hete jelent meg az első dal a lemezről a Cool for the summer, ami egy igazi nyári, bulis dal. Először csak az audio változat került fel a Youtube-ra, de pár napja közzé tették a hivatalos dalszöveges videót is. Arról egyenlőre nem tudok, hogy lesz-e klip is hozzá, ha valami információ napvilágot lát, írok róla.

A várva várt Minyonok film már a mozikban
 A Gru című meséből ismert, méltán híres sárga cukiságok saját mozifilmet kaptak, amit már egy éve bejelentettek. Most itt a nagy pillanat július 9.-e óta játsszák a várva várt mesét a mozikban. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz ne hagyd ki!

Meghan Trainor új számmal rukkolt elő 
ami ráadásul egy duett még pedig az elképesztően tehetséges John Legend-del. Érdekes párosítás az biztos, én előre nem lőném le a poént, jövő héten jön egy bejegyzés róla.

Új The Walking dead előzetes látta meg a napvilágot 

Ezerrel dübörög a Comic-Con, amin újabbnál-újabb kulisszatitkok derülnek ki. A rendezvénynek köszönhetően egy meglehetősen hosszú előzetest is kaptunk a 6. évadról, ami októberben lesz látható.

Megjelent Bye Alex legújabb dala
  A Kedvesem című dallal nagy népszerűségre szert tevő Bye Alex a tavalyi Euróvizió után eléggé eltűnt, de a zenélést nem adta fel, pár napja jelent meg a legújabb dala 30 címmel. Egyenlőre nem tudok mit mondani túl friss az élmény, de elég beteg és egyedi ahhoz, hogy elnyerje a tetszésemet. Ja és a videó kicsit David Guetta utánzat, bár össze sem lehet hasonlítani a két stílust.

Dübörög a fesztiválszezon
 Bár mind közül a legjobb a Volt sajnos már véget ért, pár napja startolt el a legelitebb (és legsznobabb) fesztivál a Sound, illetve a kicsit más stílusú és megfizethetőbb Alterrába is itt van a nyakunkon, ugyanis kedden nyitja meg kapuit.


You Might Also Like

0 megjegyzés

m