7. #News

vasárnap, július 26, 2015

Sziasztok! Ma hoztam nektek néhány említésre méltó hírt, illetve pár újdonságot a bloggal kapcsolatban. 

A Papírvárosok hamarosan a mozikban

John Green Paper Towns című könyvét feldolgozó film már most hihetetlenül nagy népszerűségnek örvend, nem is csoda elődjét tekintve. Amerikában július 24.-én került sor a premierre, hazánkban pedig 30.-án kerül a mozivászonra. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy teljesít Cara Delevigne mint színésznő. 

Ashley Benson és Adam Sandler egy filmben
A vígjátékok királya és a Pretty Little Liars szőke üdvöskéje egy közös sci-fi vígjátékban csillogtatják meg színészi képességüket. A filmről bővebben ide kattintva olvashatsz. Hazánkban a Papírvárosokhoz hasonlóan július 30.-án kerül sor a premierre. 

Megvan a 2015-ös Video Music Awards időpontja és házigazdája
Idén a VMA augusztus 30.-án kerül megrendelésre és a házigazda szerepében nem más lesz látható, mint a botrányhősnő Miley Cyrus. Merész húzás volt a stábtól, de hogy egy percig sem lesz unalmas a show, az biztos. Ha másért nem, hát ezért megéri megnézni. 

Október 8.-án startol a Vámpírnaplók 7. évada
A premier pontos dátumán kívül kiderült az első rész címe is: 7.01 – 22,190 Days (7.01 – 22,190 nap). Ez pontosan hatvan évet takar, ennyit kell várnia Damonnek arra, hogy Elena felébredjen. Több új infó is kiszivárgott már a 7. évadról, amit egy külön bejegyzésben tervezek megírni nektek. 

Forrás: http://vampire-d.net/

Megjelent a Royals 2. évadának első előzetese


A Royals című sorozat, az E legújabb durranása. Alapvetően a ( persze kitalált ) királyi család botrányoktól cseppet sem mentes életét mutatja be. Egy nagyon rövid, mindössze 10 részes első évaddal szúrták ki a szemünket, ami bőven elég volt arra, hogy egyenesen beleszeressek. Sokan csak a Gossip Girl utódjaként emlegetik és simán megüti a GG szintjét, sőt túl is szárnyalja azt. Ha imádod a pompát, a fényűzést, a botrányokat, Angliát, a brit akcentust, a brit fiúkat és az igényes, fordulatokkal teli sorozatokat, nagyszerű színészekkel, AZONNAL MEG KELL NÉZNED! Sajnos a második évadra nagyon sokat kell várnunk, mert csak novemberben mutatják be. Pár napja a sorozat hivatalos Twitter oldalán tették közzé az első előzetest, ami alapján a második évad még az elsőnél is ütősebb lesz. A videót ide kattintva érheted el. 

Sejtelmes Twitter üzenet Jared Leto-tól
A lelkes Echelonok, mint én, már tűkön ülve várják, hogy valami kiszivárogjon a 30 Seconds to Mars legújabb albumával kapcsolatban. Nos, most végre megtört a jég és Jared közzétett egy sejtelmes idézetet, ami lehet akár egy új dal, akár az album címe is. Remélem hamarosan megtudunk valami konkrétat. 

Az MTV berendelte a Teen Wolf 6. évadát
Tudom, hogy a kép már nem igazán helytálló, hiszen Allison és Derek sem szerepel már a sorozatban

Jeff Davis, a sorozat készítője, az idei Comic-con nevezetű rendezvényen jelentette be a jó hírt, miszerint egy újabb évad erejéig még biztosan élvezhetjük tini farkasaink kalandjait. Remélem ismét egy 24 részes évadról van szó. 

Ami pedig a blogot illeti:

  • Létrehoztam egy Twitter fiókot, amit az oldalsávban is megtalálhattok. Érdemes követni hiszen nagyon sok érdekességet, újdonságot fogok tweetelni, illetve a bloggal kapcsolatban is találtok majd információkat 
  • A Celebrity Land mától megtalálható a Facebookon is, lájkoljátok az oldalt! 
  • Mostantól tudjátok követni a blogot Bloglovin'-on is
Remélem, a közösségi oldalak segítségével még több emberhez eljut a blog, és könnyebben kapcsolatba tudunk majd lépni. 

Azt is remélem tetszett a bejegyzés, és megtudtatok valami új dolgot. Van olyan esetleg, aminek kifejezetten örültök? 



You Might Also Like

0 megjegyzés

m