lyrics

10. Lyrics || Three Days Grace: Human Race

péntek, július 31, 2015

Sziasztok! Ismét egy dalszöveg fordítást hoztam kérésre, remélem elnyeri a tetszéseteket! Ha szeretnéd, hogy a te kedvenc dalodat is lefordítsam nincs más dolgod, mint megírni a szám címét és előadóját kommentben, chat-en, facebookon, bárhol! 


books

9. #Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem

csütörtök, július 30, 2015




Sziasztok! Akik figyelemmel kísérik a Twitter oldalamat már láthatták, hogy pár napja beígértem ezt a bejegyzést, és végre eljutottam addig, hogy sikerült megírnom. 

Fülszöveg: Aki szerint az amerikai foci és a csajok nem férnek össze, az nem ismeri Jordant! A tizenhét éves lány a gimi csapatának kapitánya és irányítója: bitang tehetséges játékos, és a foci a mindene. (Az már csak hab a tortán, hogy a pályán folyton szívdöglesztő hapsik veszik körül…) Csapattársai tisztelik és szeretik − igaz, csak haverként tekintenek rá. De Jordannek amúgy sincs ideje pasizni, fontosabb, hogy egyetemi sportösztöndíjat szerezzen. Na meg hogy az apja végre elismerje a tehetségét. 

A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Ty Green, a kiváló irányító beiratkozik a suliba. Az irtó dögös srác egyszerre jelent veszélyt a lány posztjára és a szívére, Jordan pedig életében először elbizonytalanodik: vajon nyerhet-e a pályán és a szerelemben is?

lyrics

8. #Lyrics || Papa Roach: Leader of the broken hearts

kedd, július 28, 2015


Sziasztok! Ezúttal egy dalszövegfordítással jöttem, ami egy újdonság, azt gondoltam színesebbé tehetném vele a blogot és számomra is hasznos nyelvtanulás szempontjából. Mivel a videók szerkesztéséhez nem értek, bejegyzés formájában találod majd meg a fordításokat a blogon.


films

7. #News

vasárnap, július 26, 2015

Sziasztok! Ma hoztam nektek néhány említésre méltó hírt, illetve pár újdonságot a bloggal kapcsolatban. 

A Papírvárosok hamarosan a mozikban

John Green Paper Towns című könyvét feldolgozó film már most hihetetlenül nagy népszerűségnek örvend, nem is csoda elődjét tekintve. Amerikában július 24.-én került sor a premierre, hazánkban pedig 30.-án kerül a mozivászonra. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy teljesít Cara Delevigne mint színésznő. 

Ashley Benson és Adam Sandler egy filmben
A vígjátékok királya és a Pretty Little Liars szőke üdvöskéje egy közös sci-fi vígjátékban csillogtatják meg színészi képességüket. A filmről bővebben ide kattintva olvashatsz. Hazánkban a Papírvárosokhoz hasonlóan július 30.-án kerül sor a premierre. 

Megvan a 2015-ös Video Music Awards időpontja és házigazdája
Idén a VMA augusztus 30.-án kerül megrendelésre és a házigazda szerepében nem más lesz látható, mint a botrányhősnő Miley Cyrus. Merész húzás volt a stábtól, de hogy egy percig sem lesz unalmas a show, az biztos. Ha másért nem, hát ezért megéri megnézni. 

Október 8.-án startol a Vámpírnaplók 7. évada
A premier pontos dátumán kívül kiderült az első rész címe is: 7.01 – 22,190 Days (7.01 – 22,190 nap). Ez pontosan hatvan évet takar, ennyit kell várnia Damonnek arra, hogy Elena felébredjen. Több új infó is kiszivárgott már a 7. évadról, amit egy külön bejegyzésben tervezek megírni nektek. 

Forrás: http://vampire-d.net/

Megjelent a Royals 2. évadának első előzetese


A Royals című sorozat, az E legújabb durranása. Alapvetően a ( persze kitalált ) királyi család botrányoktól cseppet sem mentes életét mutatja be. Egy nagyon rövid, mindössze 10 részes első évaddal szúrták ki a szemünket, ami bőven elég volt arra, hogy egyenesen beleszeressek. Sokan csak a Gossip Girl utódjaként emlegetik és simán megüti a GG szintjét, sőt túl is szárnyalja azt. Ha imádod a pompát, a fényűzést, a botrányokat, Angliát, a brit akcentust, a brit fiúkat és az igényes, fordulatokkal teli sorozatokat, nagyszerű színészekkel, AZONNAL MEG KELL NÉZNED! Sajnos a második évadra nagyon sokat kell várnunk, mert csak novemberben mutatják be. Pár napja a sorozat hivatalos Twitter oldalán tették közzé az első előzetest, ami alapján a második évad még az elsőnél is ütősebb lesz. A videót ide kattintva érheted el. 

Sejtelmes Twitter üzenet Jared Leto-tól
A lelkes Echelonok, mint én, már tűkön ülve várják, hogy valami kiszivárogjon a 30 Seconds to Mars legújabb albumával kapcsolatban. Nos, most végre megtört a jég és Jared közzétett egy sejtelmes idézetet, ami lehet akár egy új dal, akár az album címe is. Remélem hamarosan megtudunk valami konkrétat. 

Az MTV berendelte a Teen Wolf 6. évadát
Tudom, hogy a kép már nem igazán helytálló, hiszen Allison és Derek sem szerepel már a sorozatban

Jeff Davis, a sorozat készítője, az idei Comic-con nevezetű rendezvényen jelentette be a jó hírt, miszerint egy újabb évad erejéig még biztosan élvezhetjük tini farkasaink kalandjait. Remélem ismét egy 24 részes évadról van szó. 

Ami pedig a blogot illeti:

  • Létrehoztam egy Twitter fiókot, amit az oldalsávban is megtalálhattok. Érdemes követni hiszen nagyon sok érdekességet, újdonságot fogok tweetelni, illetve a bloggal kapcsolatban is találtok majd információkat 
  • A Celebrity Land mától megtalálható a Facebookon is, lájkoljátok az oldalt! 
  • Mostantól tudjátok követni a blogot Bloglovin'-on is
Remélem, a közösségi oldalak segítségével még több emberhez eljut a blog, és könnyebben kapcsolatba tudunk majd lépni. 

Azt is remélem tetszett a bejegyzés, és megtudtatok valami új dolgot. Van olyan esetleg, aminek kifejezetten örültök? 



books

5. #J.Lynn: Várok rád

szerda, július 22, 2015




Mára egy könyvvel érkeztem nektek, amivel a napokban végeztem. Ez a könyv nem más, mint J. Lynn-től a Várok rád. Valószínűleg aki egy kicsit is jártas ebben a világban ismeri az írónőt, hiszen neki köszönhetjük a nagysikerű Luxen sorozatot is, aminek egyébként csak az első részér sikerült elolvasnom, mert nem igazán szeretem a fantasy történeteket. Épp ezért örültem, amikor megtudtam, hogy az írónőnek van egy teljes mértékben non-fiction rubin pöttyös könyve is.


Tartalom: A 19 éves Avery Morgansten, annak a bizonyos 5 évvel korábbi rettenetes, egész életét megváltoztató Halloween bulinak az emlékei elől menekülve, beiratkozik az otthonától több ezer kilométerre levő főiskolára. Amire azonban soha nem számíthatott volna, hogy éppen az a fiú kezd érdeklődni iránta, aki egyetlen pillanat alatt összetörheti Avery, gondosan felépített jövőjét.
Vannak dolgok, amiket meg kell élni…
Cameron Hamilton 190 centi magas, szikrázóan kék szemű, szívdöglesztő srác, akinek csodálatos képessége van arra, hogy elérje, Avery megint olyasmikre vágyjon, amikről úgy gondolta, hogy régen kiölték belőle. Nagyon nem jó ötlet összejönni vele. Ugyanakkor lehetetlen semmibe venni a feszültséget, amely kettejük között támad, és amely felszínre hozza Avery lényének, addig nem tapasztalt oldalait.
Vannak dolgok, amiket nem fojthatunk magunkba…
Amikor azonban Avery váratlanul fenyegető e-maileket és telefonhívásokat kezd kapni, már kénytelen szembenézni a múltjával, amit szeretett volna rejtve tartani. Van ugyanis valaki, aki nem engedi, hogy elfelejtse azt a bizonyos éjszakát, amikor minden megváltozott. Vajon sikerül végül feldolgoznia magában, hogy felszínre kerül ez a rettenetes igazság? És Cam mellette áll majd, hogy támogassa?
És vannak dolgok, amikért megéri harcolni…

music

4. #Zene TAG

hétfő, július 20, 2015

Pár napja már készülök nektek ezzel a bejegyzéssel, és végre sikerült befejeznem. Ezt a TAG-et a Pretty Pointless Posts című blogon találtam és amint megláttam egyszerre tudtam, hogy muszáj lesz kitöltenem. Imádom a TAG-eket és a zenét, és emellett a blog szempontjából is hasznos, hiszen egy kis betekintést nyerhetek az eklektikus és csapongó zenei ízlésembe. 

1: A song you like with a color in the title - Egy dal, amit szeretsz és egy szín van a címében
A My Chemical Romance a második kedvenc bandám, hihetetlen érzelmeket tud kiváltani belőlem egy-egy daluk. Ez most pont nem az, viszont szerintem az együttes valaha volt leghíresebb dala.


2: A song you like with a number in the title - Egy dal, amit szeretsz számmal a címében
Minden ember a földön hallott már a Green Day nevű ikonikus punk-rock együttesről, aki pedig egy kicsit is jártas ebben a világban kivülről fújja ezt a számot. 

Mivel hatalmas zenerajongó vagyok muszáj még egy számot beszúrnom ide. Imádom az Ivan and the Parazolt. Nem is igazán a számaik miatt hanem azért, mert ebben a mainstream zenei világban mernek mások lenni és egyszerűen zseniálisak.(Aki nem tudná egy magyar együttesről beszélünk.)


3: A song that reminds you of summertime - Egy dal, ami a nyárra emlékeztet
Nekem pár éve a nyár egyenlő Volt fesztivál, ezért nem is tudnék mást beszúrni.

4: A song that reminds you of someone you would rather forget about - Egy dal, ami olyasvalakire emlékeztet, akiről inkább elfeletkeznél 
Igazából kicsit csalok, mert ezt a bizonyos személyt én egyáltalán nem szeretném elfelejteni, ellentétben kb. mindenkivel a környezetemben.


5: A song that needs to be played LOUD-Egy dal, amit csak hangosan lehet lejátszani
 A FOB számomra egy olyan világot képvisel, ami a mainstream és az underground között áll, vagyis annak aki nem igazán szereti a punk-rock világot is bőven befogadható a banda zenéje, Patrick pedig egy nagyszerű énekes.

films

3. Weekly news

vasárnap, július 12, 2015

Sziasztok! A mai bejegyzéssel egy új rovat indul útjára, amiben az adott hét eseményeiről fogok röviden írni, mint például egy dal megjelenése, esetleg egy új előzetes, filmes megjelenések, néha-néha egy-egy érdekesebb hír a sztárok magánéletéről. Remélem hasznos lesz az új rovat és elnyeri a tetszéseteket. 

 Megjelent Demi Lovato új dala a Cool for the summer

 Demi nemrégiben kiposztolt egy képet az instagramjára, amelyből kiderült, hogy aláírt egy lemezszerződést, vagyis hamarosan új album várható tőle. Körülbelül egy hete jelent meg az első dal a lemezről a Cool for the summer, ami egy igazi nyári, bulis dal. Először csak az audio változat került fel a Youtube-ra, de pár napja közzé tették a hivatalos dalszöveges videót is. Arról egyenlőre nem tudok, hogy lesz-e klip is hozzá, ha valami információ napvilágot lát, írok róla.

A várva várt Minyonok film már a mozikban
 A Gru című meséből ismert, méltán híres sárga cukiságok saját mozifilmet kaptak, amit már egy éve bejelentettek. Most itt a nagy pillanat július 9.-e óta játsszák a várva várt mesét a mozikban. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz ne hagyd ki!

Meghan Trainor új számmal rukkolt elő 
ami ráadásul egy duett még pedig az elképesztően tehetséges John Legend-del. Érdekes párosítás az biztos, én előre nem lőném le a poént, jövő héten jön egy bejegyzés róla.

Új The Walking dead előzetes látta meg a napvilágot 

Ezerrel dübörög a Comic-Con, amin újabbnál-újabb kulisszatitkok derülnek ki. A rendezvénynek köszönhetően egy meglehetősen hosszú előzetest is kaptunk a 6. évadról, ami októberben lesz látható.

Megjelent Bye Alex legújabb dala
  A Kedvesem című dallal nagy népszerűségre szert tevő Bye Alex a tavalyi Euróvizió után eléggé eltűnt, de a zenélést nem adta fel, pár napja jelent meg a legújabb dala 30 címmel. Egyenlőre nem tudok mit mondani túl friss az élmény, de elég beteg és egyedi ahhoz, hogy elnyerje a tetszésemet. Ja és a videó kicsit David Guetta utánzat, bár össze sem lehet hasonlítani a két stílust.

Dübörög a fesztiválszezon
 Bár mind közül a legjobb a Volt sajnos már véget ért, pár napja startolt el a legelitebb (és legsznobabb) fesztivál a Sound, illetve a kicsit más stílusú és megfizethetőbb Alterrába is itt van a nyakunkon, ugyanis kedden nyitja meg kapuit.


music

2. #Selena Gomez: Good for you

csütörtök, július 09, 2015


A Disney hercegnőből avanzsált pop-üdvöske közel egy év kihagyás után ismét visszatért egy tőle szokatlan dallal. Bár azért a Heart wants what it wants és eközött a dal között is van némi hasonlóság, mégpedig nekem úgy tűnik Selena kezd kicsit megkomolyodni és kinőtt a Love you like a love song-os édi bédi imázsból. Ez a változás szerintem nagyon is előnyére vált, egyrészt ez sokkal jobban áll neki, másrészt pedig 23 évesen ez már elvárható.
Azt azért leszögezném, hogy Selena sosem volt nagy kedvencem, ezután sem lesz, nem áll közel a szívemhez ez a stílus sem, illetve még mindig azt gondolom, hogy az énektudása hagy némi kívánni valót maga után.

1. #Welcome

szerda, július 08, 2015

Üdv kedves idetévedt internetező! Hogy hol is vagy pontosan? Ez itt a Celebrity Land, vagyis a sztárok országa, ahol megosztok veletek minden újdonságot, ami eljutott hozzám. Írni fogok zenékről, videoklipekről, könyvekről, sorozatokról, filmekről és bármi másról, ami említésre méltó.
Ha nem akarsz lemaradni semmi újdonságról, itt a helyed! Iratkozz fel, olvasgass és hagyj valami nyomot magad után!

m