6. #Demi Lovato: Cool for the summer

péntek, július 24, 2015



Sziasztok! Egy klipkritikát hoztam nektek, ami sajnos elég rövidre sikerült, ennek az okát megtalálod a bejegyzésben. 
 





Demi Lovato tegnap jelentette meg legújabb videoklipjét nem rég debütált dalához a Cool for the Summer-höz. Bár Demi nagy kedvencem és kétségkívül hihetetlenül tehetséges, mégis azt gondolom, hogy az ilyesfajta elektronikus hangzásvilággal rendelkező, bulizós dalok annyira nem passzolnak hozzá. Olyan nagyszerű pop és lírai dalok köthetők a nevéhez, mint a Heart Attack vagy a Skyscraper, de nézzük csak meg az ehhez hasonló Neon Lights című dalát. Egyikre sem lehet azt mondani, hogy rossz, de azt sem, hogy hozzá méltó. Egyetlen szóval tudnám mindkettőt jellemezni: átlagos.
 Sajnos a videóról is ugyan azt tudom elmondani. Demi nagyon szexi, nőies (hihetetlen, hogy mennyien lekövérezik) az igényesség határain belül. Még is vártam volna valami pluszt, valamit, amitől Demi-s lesz és semmihez sem hasonlítható. Sajnos így azt kell mondjam, olyan mintha egy Ariana Grade klipet és a Neon Lights videóját összemixelték volna. Egy felejthető, egynyári sláger átlagos videóval. 

Értékelés: 5/10 Sajnálom de semmi többet nem tudok hozzáfűzni, kicsit csalódtam, annyira jellegtelen lett az egész. Alig várom az új albumot, biztos vagyok benne, hogy ennél ezerszer jobb dalokat hallhatunk majd tőle.

You Might Also Like

0 megjegyzés

m