16. News

hétfő, augusztus 03, 2015


Sziasztok! Ismét pár friss infóval érkeztem hozzátok, az utóbbi két hétben nagyon felpörgött a zeneipar, a sztárok sorra ontják magukból a jobbnál-jobb dalokat, illetve sorozatfronton is történt pár újdonság, amiről írni szeretnék nektek.

Kezdjük akkor a zenei újdonságokkal:

Disclosure ft. Sam Smith: Omen

Az angyali hanggal megáldott énekes ezúttal egy érdekes kollaborációt mutat be nekünk, a hazánkban kevésbé ismert szintén angol banda a Disclosure közreműködésében. A dal egy lájtos R&B és Deep House keverék, ütős vokálllal, szóval érdemes meghallgatni.

Major Lazer ft. Ellie Goulding & Tarrus Riley: Powerful 

Ha már az érdekes közreműködéseknél tartunk itt van nekünk ez a gyöngyszem is. Bár nem annyira pörgős a dal, biztos vagyok benne, ha meghódítja a rádíókat ez lesz az új Lean On.
Érdekesség: mindkét előadó fellép az egy hét múlva startoló Sziget fesztiválon, szóval miattuk IS érdemes kilátogatni.

Austin Mahone: Dirty Work 

A tinisztár egy elég lapos dallal, de egy annál jobb klippel próbál visszakerülni a csúcsra. Készült már róla bejegyzés, ha érdekes a véleményem, kattints ide!

Wellhello: Gyere és táncolj

A Wellhello ezúttal egy retro dal feldolgozásával rukkolt elő. A szám teljes mértékben a saját stílusuk: ütős refrén és szarkasztikus rap betétek, ha valakinek bejön ez a dolog, az szeretni fogja. 

Kat Graham: Secrets


A Vámpírnaplók bölcs boszija Bonnie (tapsot az alliteráló irodalmárnak! :D) alias Kat Graham, ezúttal a slágerlisták élére szeretné varázsolni magát. Nos, a hangja kellemes, a szám semmi extra, szóval nem hinném, hogy sikerülni fog ez a projekt. 

One Direction: Drag me down (Hivatalosan még csak a Spotify-on és az iTunes-on érhető el, ezért nem tudtam videót linkelni, de ide kattintva elérheted a Spotify-on. )

The boys are back. Bár nem vagyok 1D rajongó, azért azzal tisztában vagyok, hogy nagy mérföldkő volt ez a srácok életében, hiszen ez az első daluk Zayn nélkül. Sokan azt jósolták a fiú távozásával szétesett a csapat, sosem lesznek már ugyanolyanok. (Nos, ez részben igaz, mert egy tag távozása megváltoztat mindent, de ennek ellenére a csapat nem esett szét.) A dalnak hatalmas sikere lett, anélkül, hogy megjelent volna a Youtube-on a rajongók már a megjelenés napján kívülről fújták a fiúk koncertjén. A dal egyébként tipikus One Direction, csak egy kicsit érettebb változatban, a refrén ütős, és jó irányba indultak el, úgy érzem. 

Zayn végérvényesen is külön utakra lépett 
Zayn Malik július 30.án írta alá lemezszerződését az RCA Records-nál. A kiadó olyan neves előadókkal büszkélkedhet, mint Chris Brown, Justin Timberlake vagy Shakira. A napokban el is nevezte rajongótáborát, ami nem más mint a Zquad. 

Új 5SOS klip

Két hete jelent meg második albumuk legújabb dala, amelyhez ma fogják közzé tenni a klippet, ha minden igaz 10 óra körül. Valószínűleg holnapra várható róla vélemény, ha addigra nem ájulok el Luke tökéletességétől. A dal egyébként egész jól sikerült, kicsit My Chemical Romance-s beütésű és mindenképpen punk-rockosabb, mint az elődei. 

Újdonságok sorozat fronton: 

Jön a modern család 7. évada 

A modern család az ABC csatorna egyik legjobb sit-comja és már az első részek után nagy kedvencemmé vált, épp ezért kicsit szomorú voltam amiatt, hogy azt olvastam a 6. évad volt az utolsó. Hál' istennek körülbelül egy hete megpillantottam ezt a képet Jesse Tyler Fergusson (a sorozat Mitchell-je) instagramján, ami egyértelműen bizonyítja, hogy lesz 7. évad. Egy kis utánajárás után azt is sikerült megtudnom, hogy a premierre szeptember 23.-án kerül sor, így hazánkban szinkronosan nem mostanában láthatjuk, viszont feliratosan valószínűleg hamar felkerül. 
Aki még nem ismerné a sorozatot, azt javaslom adjon neki egy esélyt, nagyon szórakoztató, valósághű és néha tanulságos is, szerethető szereplőkkel és garantált jókedvvel. 

Legalább 8 évados lesz a Trónok harca


Eddig annyi látott napvilágot, hogy a Trónok harca körülbelül hét évados lesz, a napokban azonban konkrétabb információk is kiderültek. Az HBO programigazgatója azt mondja, az a kérdés, hogy hány évaddal haladja meg a 7. szezont a Trónok harca. Így 8. évad biztosnak látszik, de ha a sorozat továbbra is ilyen sikereket ér el a rajongók reménykedhetnek még több szériában is. 
Forrás: Sorozatwiki




You Might Also Like

0 megjegyzés

m