31. News

vasárnap, augusztus 23, 2015

Sziasztok! Régen volt már ehhez hasonló bejegyzés, pedig ezerrel pörög a zeneipar, sorra jelennek meg új filmek és nemrég Leiner Laura is megörvendeztette könyvmoly rajongóit egy nagyszerű hírrel. Megpróbálok időrendben haladni, de nem lesz könnyű, mert elég sok minden történt. 

Macklemore egy gyönyörű dalt jelentetett meg nemrég született kislányáról/hoz Ed Sheeran közreműködésével
Ez a legszebb szám, amit valaha hallottam tele szeretettel, őszinteséggel és Ed Sheeran a legjobb választás volt a chorushoz, az ő hangja teszi fel a koronát a számra. A végén egy nagyon megható betekintést is láthatunk, amint Macklemore először kezében tartja a kislányát.

Robin Thicke Nicki Minaj-al készített közös dalt


Új nyári hit sláger a sztár DJ-től Calvin Harristől

Lana Del Rey is új dallal rukkolt elő, hamarosan pedig megjelenik az új lemeze
A dalról, ami a High by the beach címet viseli és a hozzá tartozó klipről már született bejegyzés (ide kattintva elolvashatod). 
Az új lemez szeptember 18.-án jelenik meg és a Honeymoon címet viseli. 



Új Ella Eyre dal és lemez 
A brit pop és r'n'b hercegnő új dala egy kicsit elektronikusabb lett a szokásosnál Ella pedig továbbra is elképesztően énekel és gyönyörű. Az új album a Feline nevet viseli és augusztus 28.-án jelenik meg. 

Hamarosan jön a 5 Seconds of Summer második stúdió albuma
Az album a Sounds Good Feels Good nevet viseli és október 23.-án jelenik meg. A lemezen hallható lesz többek között a nemrég megjelent She's kinda hot és az annál is frissebb Fly Away, amit ide kattintva meghallgathattok a Spotify-on. 

Birdy új klippet jelentetett meg
A brit énekes, dalszerző a Skinny Love című feldolgozásával vált igazán ismertté, de azóta csak felfelé ível a karriere, hiszen énekelt már betétdalt a Csillagainkban a hiba című filmben, számos klipje és egy két albuma is megjelent. Ezúttal, a szintén brit feltörekvő énekes Rhodes-szal álltak össze egy varázslatos dal és videó elkészítése erejéig. 

Jared Leto továbbra is rejtélyes #Marsiscoming tweetekkel bombázza az Echelonokat
Bár az új albumról még szinte semmit sem tudunk, azon kívül, hogy 2016-ban jelenik meg Jared Leto folyamatosan ehhez hasonló tweetekkel kínozza a rajongókat. Nagyon szeretnék már tudni valami kézzel foghatót, legyen az akár egy dátum, egy cím, vagy esetleg egy új dal. 

Demi Lovato új lemezén több sztárduett is helyet kap majd
Bár az új albumról még semmi konkrétat nem tudunk, azon kívül, hogy az év vége előtt megjelenik és nagyon változatos lesz a hangzásvilága, az biztos, hogy Demi több együttműködést is tervez a lemezre. Az egyik duett várhatóan Nick Jonas-szal lesz, ahogy azt Ryan Seacrest elárulta a másik pedig az ausztrál rapperrel Iggy Azalea-val. Köztudott, hogy Demi és Iggy nagyon jó barátok, hiszen nemrégiben kiderült, hogy Demi lesz a hip-hop üdvöske koszorúslánya a közelgő esküvőjén. A közös munkát Demi a Billboard-nak is megerősítette. 

Megrendezésre került az idei Teen Choice Awards
Augusztus 16.-án került sor az idei Teen Choice Awards-ra. Az este folyamán egyértelműen tarolt a One Direction (összesen 8 díjat nyertek), de nem tért haza üres kézzel Demi Lovato, Ed Sheeran, a Fifth Harmony és Nicki Minaj sem. Filmek közül egyértelműen tarolt a Halálos iramban 7 és az Az éhezők viadala: a Kiválasztott 1. része. Sorozatok közül a Pretty Little Liars és a Teen Wolf vitte a prímet. A győztesek teljes listáját ide kattintva érheted el. 

Megjelent az feltörekvő magyar popsztár Szabyest új dala
Bár nem igazán követem és szeretem a magyar zenészeket Szabyest-re felfigyeltem a Holnaptól című dala miatt. Bár nem éppen egyedi, és nem is túl intellektuális a zenéje, de a tehetsége és a nagyszerű hangja vitathatatlan. Az Elengedlek talán című dalához pedig teljesen egyedül készítette az egész videót. 

Itt a Drag me down klipje
Directioner-ek ezrei várták tűkön ülve a videót már hetek óta. Ahogy azt már egy korábbi posztban is írtam nagy mérföldkő mind a dal, mind pedig a klip, mert ez az első munkájuk Zayn nélkül. Én személy szerint nem érzem a hiányát, bár nem vagyok directioner, szóval valószínűleg ez lehet az oka. A klip egész különlegesre sikeredett hiszen a Nasa főhadiszállásán forgatták a fiúk. Szerintem sikerülhetett volna jobban is, de a dal mindenesetre tetszik. 

Kristen Stewart új filmje már a mozikban
Kristen Stewart csillaga nem ragyog valami fényesen az utóbbi időben, de most itt a lehetősége újra tündökölni, ugyanis az új hollywood-i szuperprodukció a BeSZERvezve egyik főszereplője. A film augusztus 20-a óta látható a mozikban. Ide kattintva megnézheted a magyar feliratos előzetest. 

Nina Dobrev filmszerepet kapott
Nina Dobrev nem tétlenkedik a Vámpírnaplók után sem, hiszen ősszel látható lesz egy horror komédiában, ami a Final Girls címet kapta. Nina Dobrev mellett látható lesz a filmben az American Horror Story Violet-je Tanissa Farmiga is. Egyenlőre csak angol nyelvű trailer jelent meg, de ide kattintva többet is megtudhatsz a filmről. 

November 19.-én jön Az éhezők viadalának lezáró része
Ősszel lezárul a sikerszéria a Kiválasztott második részével. Több előzetes is megjelent már, köztük magyar feliratos is, de azt sajnos nem tudtam beszúrni, viszont a youtub-on megtaláljátok. 

Ősszel jön a Bexi sorozat 3. kötete
A nagysikerű magyar írónő az utóbbi időben ismét egy könyvsorozaton dolgozik. Az első két része már megjelent (Késtél és Hullócsillag), a harmadik pedig október 29.-én jön és az Illúzió címet viseli. Az információt tegnap osztotta meg Leiner Laura a borítóval együtt, amit szintén beszúrtam nektek.

Van olyan, amit nagyon vártok az itt felsoroltak közül? Esetleg elnyerte valamelyik dal a tetszéseteket? Tudtok, olyan hírt, amit  kihagytam? Írjátok meg kommentben bátran! 

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Halihó, ez elképesztően jó poszt lett. Sok dologról értesülhet benne az ember.
    További sok sikert, s nagyon szép napot kíván: Lexi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztem! :) Örülök, hogy tetszett!
      Neked is szép napot! :))

      Törlés

m